Artiestenboekingsburo, voor het verzorgen van de juiste band of act bij iedere gelegenheid.


 

Nap (Zigeunermuziek - viool)
Zigeunermuziek, vakkundig gespeeld door een strijkkwartet met Janneke van Prooijen (1e viool, primas), Tim Kliphuis (2e viool), Laurens van Baalen (altviool) en Sanne van Delft (contrabas). Het voordeel van dit ensemble is dat ze tussen de gasten kunnen bewegen, langs tafels kunnen gaan, akoestisch spelen (dus nooit te luid)  en voor een zeer aparte sfeer zorgen.
Click op de foto rechts voor uitgebreide info.

Pigalle 44 (Hot Club - gitaar)
Dit duo speelt gipsymuziek in de stijl van de grote Django Reinhardt. De giraristen Reinier Voet en Jan Brouwer oogsten zeer veel succes met hun gloednieuwe CD "Our Gypsy Rhapsody". Ze zijn te boeken als duo met gitaar, als trio of quartet met aanvullend contrabas en accordeon.
Demo CD gratis op aanvraag
                                 
  .
    

Tim Kliphuis Quartet
Deze groep van de jonge violist Tim speelt muziek van de grote Broadway-componisten maar ook de stijl van Stephane Grappelli en Benny Goodman. Samen met gitarist Ton van Bergeijk, bassist Gulli Gudmundsson en drummer Louis Debij neemt hij u mee in de jazzgeschiedenis van 1930 tot 1950 met mooie songs van o.a. Hoagy Carmichael, Vernon Duke en de onlangs overleden Franse chansonnier Charles Trenet. Demo CD gratis op aanvraag.
   


Tim Kliphuis

Voor meer info, gratis demo en/of boekingen van  bovengenoemde artiesten  kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen tijdens kantooruren op tel: 036-5386228.

'muzikantenboekingsburo' en 'artiestenboekingsburo' zijn onderdeel van 'I say music productions'  en geregistreerd bij de KvK te Flevoland onder nummer  33305339.