Artiestenboekingsburo, voor het verzorgen van de juiste band of act bij iedere gelegenheid.


 

Nathaly Masclé diverse bezettingen
Een geweldig allround zangeres welke u met verschillende samenstellingen kunt boeken, solo, duo, trio met complete band.
Het repertoire varieert van jazzy, latin, easylistening en mooie bekende popsongs van o.a. the carpenters. 
Geschikt voor receptie, diner, meeting/congres, high tea. Er wordt gewerkt met een compacte geluidsinstallatie op aangenaam volume. Indien er een goedgestemde vleugel of piano aanwezig is kan er ook akoestisch gemusiceerd worden.

Easytune
‘EASYTUNE’ is zeer geschikt voor luisterconcerten of als prachtige easy-listening achtergrondmuziek. Het repertoire  bestaat uit merendeels bekende pop- en licht jazzy en latin songs.  
‘EASYTUNE’ bestaat uit 4 personen: zangeres, toetsenist bassist en (afhankelijk van het soort feest) gitarist of drummer.
Informeer naar de mogelijkheden.


Easytune

Shyla
Shyla is de zangeres van de coverband Dreamteam waar ze regelmatig bedrijfsfeesten en evenementen mee verzorgt maar ze is tevens een zangeres die over een enorm easy-listening repertoire beschikt aangevuld met jazzy- en latin- standards.

Voor uitgebreide informatie over deze zangeres click op de foto rechts.
N.B. CD's van deze artiest zijn te bestelllen bij Artiestenboekingsburo.


Shyla

 


 

Tamara Maria
Tamara Maria beschikt over een warme zoetgevooisde stem en  is gespecialiseerd in het smooth jazz en latin genre.  De exotische zangeres volgde een conservatoriumopleiding en studeerde in Rio de Janeiro. In Nederland speelde zij zich in de kijker door haar optredens in de theaters en op festivals waaronder het befaamde "North Sea Jazz Festival". Onlangs produceerde Tamara Maria haar debuut CD die vol lof door de vakmedia werd ontvangen. 
 

Mariske Hekkenberg
Mariske is een allround zangeres met een zeer breed repertoire.
Ze werkt met bezettingen variërend van duo tot grote band.

"Kiezen is moeilijk. Dus als dat niet per sé hoeft, doe ik dat niet. Naast pop en jazz zijn er nog andere muziekstijlen waar ik me in thuis voel
."


 

Esther
"Esther" is de naam van de nieuwe semi-akoestische band rond de Haarlemse zangeres Esther Verhagen. Een jarenlange muzikale ontdekkingsreis mondde uit in een geheel eigen stijl van zingen en arrangeren. Bestaande songs worden volledig uitgekleed en niet alleen maar in een nieuw jasje gestoken. De zangeres verstaat de kunst de nummers vanuit totaal andere invalshoeken te benaderen waardoor spannende muziek ontstaat die het predikaat 'cover' volledig ontstijgt.

Voor meer info, gratis demo en/of boekingen van  bovengenoemde artiesten  kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen tijdens kantooruren op tel: 036-5386228.

'muzikantenboekingsburo' en 'artiestenboekingsburo' zijn onderdeel van 'I say music productions'  en geregistreerd bij de KvK te Flevoland onder nummer  33305339.