Artiestenboekingsburo:  De beste keus voor betere muziek!


 

videofragment
videofragment2
videofragment3 

eventband Total View!

Total View is de allround galaband met toetsenist/arrangeur Jean Louis van Dam en bassist Eric Timmermans. In de basis bezetting (4 personen) piano/synthesizer, zang of gitaar, bas en slagwerk. Deze band heeft de  mogelijkheid om verschillende artiesten te begeleiden, bijvoorbeeld prachtige achtergrondmuziek bij het diner met zangeres Nathaly Masclé voor een jazzy en eaylistening sfeer, smaakvolle latinjazz & bossa nova met zangeres Tamara Maria of een speciaal optreden van zangeres Sarah Fairfield. Later op de avond eventueel een knallend feest waarbij er nog even lekker gedanst kan worden op de bekendste danceclassics uit de 70er 80er en 90er jaren met een of meerdere zangeressen (bijvoorbeeld Superb Voices) die speciaal voor dit deel van de avond ingehuurd worden. Ook het stijldans repertoire behoort tot de mogelijkheden. Deze veelzijdigheid, de perfecte uitstraling, het brede repertoire, en de kwaliteit van de ervaren musici maakt deze band tot een veel geboekte act door bedrijven, voor gala-avonden, maar ook in restaurants, clubs en hotels.

Eventband Total View kan dus worden uitgebreid  met gitarist, saxofoniste en  extra zanger of zangeressen. De uitbreidingen geven het geheel een extra dimensie en maken de band van een flexibele groep voor een gepaste muzikale omlijsting (bescheiden op de achtergrond) tot een showorkest met een enorme uitstraling.

De prijs van een optreden is afhankelijk van de grootte van de bezetting en de duur van het
optreden, de band verzorgt zelf ook geluid en licht en zelfs een verlichte dansvloer behoort tot de mogelijkheden.

 

Click op de foto's  voor achtergrond informatie over zangers en zangeressen die u kunt boeken
met Eventband Total View:

 

 

Superb
Voices

Met hun professionele performance en prettige uitstraling geven zij een positieve vibe aan uw feest. Kortom een fraai toegevoegde act bij Eventband Total View 

Nathaly Masclé

Zangeres van de dames groep "Superb Voices". Haar hart ligt zowel bij de jazz als popmuziek. Haar fantastische stem en zeer gevarieerde live performances zijn om van te genieten.

Sarah Fairfield Sfeervolle luisternummers.
Laat u meenemen op een reis met de betoverende stem en  Sarah Fairfield en de prachtige composities van uw favorieten!

Cris Monen

Deze gitarist/zanger doet geregeld mee met eventband Total View. Easy listening jazz, de beste songs uit het American Songboek, voor tijdens de borrel en het diner

Mariske Hekkenberg

Mariske is een allround zangeres die multi inzetbaar is, ook voor stijldans muziek en top 40 dance classics.

Tamara Maria

Deze exotische zangeres beschikt over een warme zoetgevooisde stem en is gespecialiseerd in latin jazz en zingt de mooiste songs in het bossa nova genre, sfeervol voor tijdens het diner.