Muzikantenboekingsburo:  De beste keus voor betere muziek!


 
 

eventband Total View!

Eventband Total View! is de band speciaal voor bijzondere evenementen. De basis van dit orkest bestaat uit 5 musici: zangeres, toetsenist, gitarist, bassist en drummer. Meestal begint de band met achtergrondmuziek bij het diner met zangeres Nathaly Masclé, de band speelt dan jazzy- en easy-listening sfeermuziek op achtergrond volume waarbij uw gasten ongestoord met elkaar kunnen blijven praten.
Daarnaast biedt deze band ook de mogelijkheid om meerdere artiesten te begeleiden. 

Denk daarbij aan smaakvolle latinjazz & bossa nova met zangeres Tamara Maria of een speciaal optreden van zangeres Sarah Fairfield, accordeonist André Vrolijk of violist Peter Ligtermoet. Wilt u een speciale artiest laten optreden met begeleiding van Eventband Total View!, informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.

Later op de avond kan de band zorgen voor een knallend feest waarbij er nog even lekker gedanst gaat worden op de bekendste dance-classics uit de 70er 80er en 90er jaren met een of meerdere zangeressen (bijvoorbeeld Superb Voices) die speciaal voor dit deel van de avond ingehuurd worden.

Ook het stijldans repertoire behoort tot de mogelijkheden. Deze veelzijdigheid, de perfecte uitstraling, het brede repertoire, en de kwaliteit van de ervaren musici maakt deze band populair voor boekingen door bedrijven, bij gala-avonden, maar ook in restaurants, clubs en hotels. 
 

De prijs van een optreden is afhankelijk van de grootte van de bezetting en de duur van het optreden, Eventband Total View! verzorgt zelf ook geluid en licht en zelfs een verlichte dansvloer behoort tot de mogelijkheden.

Click op de foto's  voor achtergrond informatie over zangers en zangeressen die u kunt boeken
met Eventband Total View:

Superb
Voices

Met hun professionele performance en prettige uitstraling geven zij een positieve vibe aan uw feest. Kortom een fraai toegevoegde act bij Eventband Total View 

Nathaly Masclé

Zangeres van de dames groep "Superb Voices". Haar hart ligt zowel bij de jazz als popmuziek. Haar fantastische stem en zeer gevarieerde live performances zijn om van te genieten.

Sarah Fairfield Sfeervolle luisternummers.
Laat u meenemen op een reis met de betoverende stem en  Sarah Fairfield en de prachtige composities van uw favorieten!

Cris Monen

Deze gitarist/zanger doet geregeld mee met eventband Total View. Easy listening jazz, de beste songs uit het American Songboek, voor tijdens de borrel en het diner

Tamara Maria

Deze exotische zangeres beschikt over een warme zoetgevooisde stem en is gespecialiseerd in latin jazz en zingt de mooiste songs in het bossa nova genre, sfeervol voor tijdens het diner.