Artiestenboekingsburo:  De beste keus voor betere muziek!


 
 

  Tamara Maria logo
 

 

 

Tamara Maria

Aan het toekomstige bruidspaar :

Op de mooiste dag van jullie leven willen jullie uiteraard niets aan het toeval overlaten. En hoewel jullie het weer niet kunnen be´nvloeden, kunnen jullie wel degelijk de sfeer op jullie huwelijksdag be´nvloedenů 

Mooie subtiele easy listening live muziek op de achtergrond, zorgt ervoor dat jullie en jullie gasten zich prettig, comfortabel, licht en vrolijk voelen. Dat deze muziek ook nog eens live wordt gespeeld en gezongen, geeft het geheel een persoonlijke hartverwarmende touch.

Het bossa nova & lounge combo (duo, trio of kwartet) van zangeres Tamara Maria maakt stijlvolle achtergrond muziek met een zonnig aangenaam tintje. De representatief geklede zangeres en muzikanten zijn zeer ervaren en zien het als hun taak om jullie huwelijksdag van precies die juiste fijne sfeer te voorzien.

Zangeres Tamara Maria zingt met de  sensuele timing van Astrud Gilberto en de uitstraling van Norah Jones. Samen met haar vakkundige muzikant(en) brengt ze alle diverse Lounge Muziek Stijlen ten gehore, zoals : Bossa Nova, Easy Listening, Smooth Jazz, Soft Pop Evergreens, romantische Portugeestalige en Spaanstalige muziek.

Heel veel geluk toegewenst,
Tamara Maria

Duo bezetting:
Tamara met pianist.
(Het duo beschikt ook over eigen geluidsset en keyboard voor locaties waar geen piano aanwezig is en optredens in bijv. tuin).
Tamara met gitarist.

Trio bezetting
Tamara met pianist en bassist.
Tamara met gitarist en pianist.

Quartet bezetting
Tamara met pianist, bassist en gitarist.
Tamara met pianist of gitarist, bassist en drummer.
 

Onlangs brachten Tamara en Jean Louis van Dam hun nieuwe cd Beatles Com Amore uit met bekende songs van de legendarische Beatles in bossa nova style.

Click op onderstaande links naar de youtube filmpjes:

   

 

 

Tamara Maria kunt u ook boeken als act tijdens een avondvullend optreden van de eventband Total View