Muzikantenboekingsburo, voor het verzorgen van de juiste band of act bij iedere gelegenheid.


 

 

 

Los Chumbitos (gitaar)
Deze broers, Antonio en Juan, geboren in Granada (Zuid- Spanje) brengen afwisselend en boeiend repertoire waarmee de virtuositeit op hun gitaren gecombineerd met hun gepassioneerde liederen een onmiskenbare temperamentvolle zuidelijke sfeer oproept. Een zeer ervaren duo!

Rebecca Lobry
Specialiteit van Rebecca is haar enorme repertoire van Spaanse en Braziliaanse songs, ze brengt dat met een geweldige uitstraling naar het publiek. Met haar zuivere en mooi heldere stem brengt ze het publiek dikwijls in vervoering.

Sinds 2001 tourt ze jaarlijks met het beroemde Malando orkest onder leiding van Danny Malando langs de Nederlandse theaters waaronder het legendarische Amsterdamse Carré theaters. Zij zingt dan klassiekers uit het Latijns-Amerikaans repertoire.
Click op de foto voor uitgebreide info.

Nancy Ruth (piano en zang)
Getogen in de kustplaats van Sidney (Canada) alwaar zij zang, piano en theater studeerde om vervolgens een solocarrière te beginnen welke haar inmiddels naar clubs, hotels, theaters en cruises over de hele wereld gebracht heeft
Van New York naar Spanje waar ze de taal leerde, de flamenco en alle Latijns Amerikaanse invloeden die terug te vinden zijn in haar zelfgecomponeerde songs en haar voordracht van Spaans- en Latin repertoire. Dit resulteerde inmiddels in drie prachtige Cd's die over de hele wereld verkocht worden.
Nancy weet hoe je een perfecte sfeer creëert voor uw gasten. Nancy wordt begeleid door een bassist en pianist eventueel aangevuld met gitarist en/of percussionist.
Click op de foto voor uitgebreide info.

Tamara Maria
Tamara Maria beschikt over een warme zoetgevooisde stem en  is gespecialiseerd in het smooth jazz en latin genre.  De exotische zangeres volgde een conservatoriumopleiding en studeerde in Rio de Janeiro. In Nederland speelde zij zich in de kijker door haar optredens in de theaters en op festivals waaronder het befaamde "North Sea Jazz Festival". Onlangs produceerde Tamara Maria haar debuut CD die vol lof door de vakmedia werd ontvangen. 
Click op de foto voor uitgebreide info.
 

Voor meer info, bel 06-14636300 of stuur een Email.

'muzikantenboekingsburo' en 'artiestenboekingsburo' zijn onderdeel van 'I say music productions'  en geregistreerd bij de KvK te Flevoland onder nummer  33305339.