artiestenboekingsburo:  ook voor magic, presentatie, komische acts, dansshows en kinderentertainment

 

 

Digitaaltekenaar Johan

Johan maakt gebruik van een drukgevoelig tekenscherm. De karikaturen ontstaan nog steeds op dezelfde manier zoals bij het “unplugged” tekenen, echter door de combinatie van het nostalgische karikatuurtekenen en het “digitale-tekenpapier” heeft het resultaat een nog grotere impact bij het publiek.
In de standaard situatie kunnen de omstanders op twee manieren meekijken, over de schouder van de tekenaar op het tekenscherm en achter/rondom het model kijkt het publiek op een 17inch scherm van een laptop. Om het spektakel nog verder te versterken is het mogelijk om een beamer of plasmascherm op de apparatuur aan te sluiten.

Sneltekenares Cristel

Een origineel kado voor uw gasten, Cristel maakt portretten met een perfecte gelijkenis maar ook spectaculaire karikaturen. Ze tekent wel 10 tot 12 personen per uur met een penceelstift op A3 formaat. Ideaal voor bruiloften en personeelsfeesten.

Sneltekenaar Jeroen
Onder de tekenstift van Jeroen ondergaat u geleidelijk een metamorfose, en ziet u er uiteindelijk uit, zoals u nooit heeft willen weten. Maar...wel zodanig humoristisch dat de omstanders slechts nog een wens hebben: net zo afgebeeld te worden als u! Dit alles in plusminus 5 minuten per tekening. De karikaturen worden uitgevoerd met zwart tekenkrijt op een duurzaam papier, formaat 35 bij 50 cm. Fixeren van de tekeningen is niet nodig. Een goede gelijkenis met gevoel voor detail en natuurlijk het humoristisch aspect behoren tot de prioriteiten van Jeroen. Click op de foto voor uitgebreide info!
 

Voor meer info en/of boekingen van  bovengenoemde artiesten en acts kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen tijdens kantooruren op tel: 036-5386228.

'muzikantenboekingsburo' en 'artiestenboekingsburo' zijn onderdeel van 'I say music productions'  en geregistreerd bij de KvK te Flevoland onder nummer  33305339.