Artiestenboekingsburo, voor het verzorgen van de juiste band of act bij iedere gelegenheid.


 

Jean Louis van Dam
Jean Louis werkt zeer veel solo als pianist/accordeonist op de achtergrond bij diverse gelegenheden, exclusieve feesten, diners, galaís en presentaties. Zijn repertoire is zeer gevarieerd: jazzy, latin, popsongs, maar ook easy-listening, Frans en Nederlands repertoire. Muziek op een aangenaam volume, zodanig dat u met elkaar kunt converseren.
Click op de foto rechts voor uitgebreide info.
N.B. CD's van deze artiest zijn te bestellen bij Artiestenboekingsburo.


Coen van Orsouw Jr.
Uitvoerend pianist voor het opluisteren van al uw muzikale wensen.Recepties, diners (dansant), tentoonstellingen, opening van uw zaak of bedrijf
De aangeboden muziek is van een bepaald niveau die men niet alledag meer te horen krijgt.
De muziek die hij speelt varieert van semi-klassiek tot easy listening en jazz.
Voor uw muzikale wensen kan hij u diverse formaties aanbieden variŽrend van solo pianist, duo met violist tot combo met bas en slagwerk (i.v.m. diner dansant). Click op de foto rechts voor uitgebreide info.


Poul Poulissen

 

 

Voor meer info, gratis demo en/of boekingen van  bovengenoemde artiesten  kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen tijdens kantooruren op tel: 036-5386228.

'muzikantenboekingsburo' en 'artiestenboekingsburo' zijn onderdeel van 'I say music productions'  en geregistreerd bij de KvK te Flevoland onder nummer  33305339.