Muzikantenboekingsburo:  de beste keus voor betere muziek!


 
 

 

 

 

 

 

Wij als medewerkeres van Muzikantenboekingsburo zijn zelf ook artiesten.  Vanuit deze achtergrond hebben we alle artiesten persoonlijk gescreend op hun muzikale vakmanschap, het vermogen om stijlvol en aangenaam op hoog niveau te musiceren, representativiteit, verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele opstelling ter plekke naar de opdrachtgever en de gasten toe.

U boekt daarom uitsluitend professionele  artiesten die voldoen aan onze eigen hoge kwaliteitseisen. En door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat onze klanten en hun gasten willen: voeling houden met  uw wensen en die van uw gasten doordat wij zelf ook regelmatig het podium betreden. Zo blijven wij op de hoogte van wat er leeft en kunnen we u optimaal bedienen.

Muzikantenboekingsburo is middels een ipv verklaring gemachtigd  de verplichtingen betreffende heffing van belastingen en premies voor artiesten over te nemen van de opdrachtgever. Deze administratieve rompslomp nemen wij u dus graag uit handen.

De drijvende krachten achter Muzikantenboekingsburo zijn:     
   
Jean Louis van Dam
Jean Louis is  een allround pianist, accordeonist, arrangeur met veel ervaring. Hij speelt in diverse bands en begeleidt een groot aantal bekende artiesten. Hij werkte mee aan inmiddels meer dan 90 cdís als musicus/producer, heeft een eigen cd label en richtte Muzikantenboekingsburo 10 jaar geleden op. Een complete biografie, discografie en een link naar youtube filmpjes vindt u op zijn eigen site: www.jeanlouisvandam.nl

  Tamara Maria Tahalele
Tamara is zangeres, vocalcoach en entertainmentadviseur. Kreeg de showbusiness met de paplepel ingegoten aangezien haar beide ouders in het artiestenvak zaten. Tamara Maria studeerde en werkte 6 jaar als personeelsbemiddelaar alvorens het muziekvak in te gaan. Daarna studeerde ze jazz zang aan het conservatorium in Amsterdam en in BraziliŽ.

De prijzen die Muzikantenboekingsburo  hanteert, zijn uitermate scherp prijsinformatie op aanvraag.
Onze artiesten beschikken over een eigen geluidsinstallatie tot +-250 personen.  Voor grotere evenementen kunnen wij ook geluid en licht verzorgen.

Prijsinformatie op aanvraag.

www.muzikantenboekingsburo.nl 
Postbus 50202
1305AE Almere
Telefoon: 06-14636300
Email:
info@muzikantenboekingsburo.nl