Muzikantenboekingsburo:  de beste keus voor betere muziek!


 
 

 

 

 

 

 

De medewerkers van Muzikantenboekingsburo zijn zelf ook artiesten.  Vanuit deze achtergrond hebben zij alle artiesten persoonlijk gescreend op hun muzikale vakmanschap, het vermogen om stijlvol en aangenaam op hoog niveau te musiceren, representativiteit, verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele opstelling ter plekke naar de opdrachtgever en de gasten toe.

U boekt daarom uitsluitend professionele  artiesten die voldoen aan onze eigen hoge kwaliteitseisen. En door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat onze klanten en hun gasten willen: voeling houden met  uw wensen en die van uw gasten doordat wij zelf ook regelmatig het podium betreden. Zo blijven wij op de hoogte van wat er leeft en kunnen we u optimaal bedienen.

Muzikantenboekingsburo is middels een ipv verklaring gemachtigd  de verplichtingen betreffende heffing van belastingen en premies voor artiesten over te nemen van de opdrachtgever. Deze administratieve rompslomp nemen wij u dus graag uit handen.

De drijvende krachten achter Muzikantenboekingsburo zijn:     
   
Jean Louis van Dam
Draait ruim 25 jaar mee in de artiestenwereld, werkte 12 jaar als pianist, componist, arrangeur en orkestleider van cabaretière “Tineke Schouten”, toerde met haar langs alle grote schouwburgen en werkte ook mee aan haar cd’s en tv shows. Jean Louis is ook een allround pianist met veel ervaring. Hij speelt in diverse bands en begeleidt een groot aantal bekende artiesten. Hij werkte mee aan meer dan 70 cd’s als musicus/producer, heeft een eigen cd label en richtte Muzikantenboekingsburo 7 jaar geleden op.

  Tamara Maria Tahalele
Zangeres, vocalcoach en entertainmentadviseur. Kreeg de showbusiness met de paplepel ingegoten aangezien haar beide ouders in het artiestenvak zaten. Tamara Maria studeerde en werkte 6 jaar als personeelsbemiddelaar alvorens het muziekvak in te gaan. Daarna studeerde ze jazz zang aan het conservatorium in Amsterdam en in Brazilie. Tamara Maria is al 15 jaar een zeer regelmatige geboekte en graag geziene artiest in alle Holland Casino’s. Ze is behalve zangeres ook bandleider, zangdocent, tekstschrijfster, muziekproducer en heeft om en nabij 1000 optredens op haar naam staan; van tuinfeest tot North Sea Jazz Festival en van Tolkamer tot Curacao, Brazilie en Egypte.

De prijzen die Muzikantenboekingsburo  hanteert, zijn uitermate scherp, :

Een  veelzijdige Solist boekt u al vanaf € 450,- , een duo vanaf € 800,-  en een trio vanaf € 1200,- ex BTW. De meeste van onze artiesten beschikken over een eigen geluidsinstallatie tot +-250 personen.  Voor grote evenementen kunnen wij ook geluid en licht verzorgen.

Prijsinformatie op aanvraag.

www.muzikantenboekingsburo.nl 
Postbus 50202
1305AE Almere
Telefoon: 036-5386228
Email:
info@muzikantenboekingsburo.nl