Muzikantenboekingsburo, voor het verzorgen van de juiste band of act bij iedere gelegenheid.


 

 


 

Duo Nathaly & Jean Louis

Het duo Nathaly & Jean heeft een kerstshow, een Nieuwjaars programma, een programma voor Valentijnsdag, Koningsdag en Bevrijdingsdag en maakt op uw verzoek zelfs een speciaal programma op maat. Ook treden ze veel op bij bruiloften, huwelijksceremonies en afscheid van dierbaren. Het duo heeft weinig ruimte nodig dus kan ook in uw huiskamer optreden, op de boot, in uw tuin etc.
Click op de foto rechts voor meer info.

Duo You name it!
Het duo You name it! bestaat uit een pianist/accordeonist, en een bassist/zanger. Zij kunnen op een aangenaam volume muziek maken zonder te veel op de voorgrond te treden maar ook een feest maken waarbij gedanst kan worden op muziek variërend van foxtrot, wals en Latijns-Amerikaans tot rock ’n’ roll en bekende popsongs is geen probleem. Veelzijdigheid is de kracht van dit duo want ook Nederlandse liedjes worden door You name it! gespeeld en er kan dus altijd meegezongen worden. Dit duo kan ook uitgebreid worden tot een complete band met zanger of zangeres.
U zegt het maar!…You name it!
 

Voor meer info, bel 06-14636300 of stuur een Email.

'muzikantenboekingsburo' en 'artiestenboekingsburo' zijn onderdeel van 'I say music productions'  en geregistreerd bij de KvK te Flevoland onder nummer  33305339.