Artiestenboekingsburo, voor het verzorgen van de juiste band of act bij iedere gelegenheid.


 

 


 

Lily Kok
Lily Kok, zangeres en vedette van de Sleeswijk revue ( Snip en Snap) heeft een seniorenprogramma samengesteld,gericht op de tijd van toen. Een muzikaal boeket met daarin voor elk wat wils.
U zal verrast worden met een gezellige middag waar in het show element niet
ontbreekt. Zij wordt op onnavolgbare wijze begeleid door een uitstekend pianist.
Het
gevarieerde programma staat garant voor originaliteit en muzikaliteit. Gebleken is dat deze vorm van amusement een schot in de roos is, even lachen, meezingen en de tijd vergeten. Kortom lekker genieten…..
 

Duo You name it!
Het duo You name it! bestaat uit een pianist/accordeonist, en een bassist/zanger. Zij kunnen op een aangenaam volume muziek maken zonder te veel op de voorgrond te treden maar ook een feest maken waarbij gedanst kan worden op muziek variërend van foxtrot, wals en Latijns-Amerikaans tot rock ’n’ roll en bekende popsongs is geen probleem. Veelzijdigheid is de kracht van dit duo want ook Nederlandse liedjes worden door You name it! gespeeld en er kan dus altijd meegezongen worden. Dit duo kan ook uitgebreid worden tot een complete band met zanger of zangeres.
U zegt het maar!…You name it!
 

Voor meer info, gratis demo en/of boekingen van  bovengenoemde artiesten  kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen tijdens kantooruren op tel: 036-5386228.

'muzikantenboekingsburo' en 'artiestenboekingsburo' zijn onderdeel van 'I say music productions'  en geregistreerd bij de KvK te Flevoland onder nummer  33305339.