muzikantenboekingsburo en artiestenboekingsburo    voor het verzorgen van de juiste band of act bij iedere gelegenheid.


 

 

 

Esther Jansen (harp)
Esther geeft regelmatig concerten, speelt muzikale intermezzi of achtergrondmuziek bij diners, lunches, recepties, high-tea en exposities. Solo harp, maar ook in combinatie met een zangeres verzorgt ze ook muziek bij huwelijksceremonies of huwelijksdiners. De muziek kan bijvoorbeeld gespeeld worden bij binnenkomst van de gasten en daarna bij binnenkomst van het bruidspaar of de bruid, na de kus, bij het wisselen van de ringen, bij het zetten van de handtekeningen, verder op ieder gewenst moment. Demo CD gratis op aanvraag.
Click op de foto's rechts voor meer details!

Peter Ligtermoet (viool)

Peter Ligtermoet is een zeer ervaren en buitengewoon vakkundige multi- instrumentalist die voor zeer verschillende evenementen inzetbaar is en reeds talloze evenementen op stijlvolle wijze tot een ware happening heeft gemaakt. Een type musicus waarvan er niet veel meer bestaan. Zijn leven lang heeft hij uitsluitend met topmusici gewerkt en op zeer hoog niveau gemusiceerd. Behaalde in 1977 het einddiploma solospel viool aan het conservatorium. Peter heeft zich als muzikant zo breed mogelijk ontwikkeld op verschillende instrumenten, zoals piano/synthersizer, viool, accordeon en tevens zang. Genres: easy listening, romantisch, folklore, klassiek, dansmuziek etc., met als belangrijk kenmerk: muziek die uw feest/ diner/ evenement niet overstemt!Click op de foto's rechts voor meer details!

 

Voor meer info, gratis demo en/of boekingen van  bovengenoemde artiesten  kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen tijdens kantooruren op tel: 036-5386228.

'muzikantenboekingsburo' en 'artiestenboekingsburo' zijn onderdeel van 'I say music productions'  en geregistreerd bij de KvK te Flevoland onder nummer  33305339.