artiestenboekingsburo:  ook voor magic, presentatie, komische acts, dansshows en kinderentertainment

 

offerte aanvragen

email sturen

 

Tommy de clown
Tommy is een veelzijdige clown, die steeds weer iets nieuws bedenkt om de kinderen op een leuke manier te vermaken. Tommy brengt een leuke show tot 60 minuten waarin hij de kinderen met grapjes en goocheltruuks vermaakt. Na de show gaat hij met de kinderen ballonnen modelleren en nog wat goocheltruukjes doen, dit afhankelijk van de duur van het optreden natuurlijk.
En ding is zeker, als ballonnist en animatiespeler weet Tommy zijn publiek altijd mateloos te boeien.
Maar ook kinderdisco, ijscoman, luchtkussens en vele attributen om een onvergetelijke dag voor de kleintjes te verzorgen


 

De sprookjestroubadour
Eindelijk is hij dan in Nederland! Hij komt van over de hele wereld. Via alle sprookjes landen is hij dan uiteindelijk terecht gekomen in Nederland. Hij heeft van vele kabouters en andere sprookjesfiguren gehoord dat er in Nederland veel kinderen zijn die zijn verhalen willen horen. Dat is de reden dat de sprookjes troubadour nu in Nederland is en zijn verhalen zeer uitbundig en levendig vertelt en uitbeeld. Dit alles gebeurd door middel van het spelen van talloze typetjes en spelletjes uit vele landen.
Hierbij spelen de kinderen een zeer belangrijke en actieve rol om het verhaal compleet te maken, zodat de sprookjestroubadour weer een nieuw verhaal heeft voor zijn volgende plaats.
Kortom, topvermaak en plezier voor de meest vrije denkers van de mensheid: Kinderen


Schminkstand
Kruip in de huid van elk dier die maar kan bedenken. Maar je veranderd ook zomaar in een prinses, piraat, griezel of clown.

Een leuke schminkstand die wordt bezet door n of twee personen

Zeephelling
Je moet proberen aan de overkant van deze 10 meter lange en 5 meter hoge helling te komen. Dat eigenlijk heel makkelijk, maar niet als de helling wordt ingesmeerd met spekgladde zeep
En van de vele sportieve attracties die u kunt inhuren.
Bungee Run
Er kunnen twee deelnemers tegelijk meedoen op deze 12 meter lange luchtkussen en is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.
Het ene eind van het elastiek zit vast gebonden aan de start van de baan en het andere eind aan het lichaam van de deelnemer. Ze moeten proberen zover mogelijk vooruit te komen, degene die dat (een paar keer) lukt heeft gewonnen.
Er zijn diverse spelvarianten voor deze attractie mogelijk
   

Voor meer info en/of boekingen van  bovengenoemde artiesten en acts kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen tijdens kantooruren op tel: 036-5386228.

'muzikantenboekingsburo' en 'artiestenboekingsburo' zijn onderdeel van 'I say music productions'  en geregistreerd bij de KvK te Flevoland onder nummer  33305339.