Artiestenboekingsburo, voor het verzorgen van de juiste band of act bij iedere gelegenheid.

 

Frits Landesbergen Kwartet
De meester op de vibrafoon en met zijn kwartet een fantastische muzikale omlijsting van alle stijlvolle evenementen.
Muziek in de sfeer van het legendarische George Shearring Quartet, prachtige ballads en up-tempo stukken uit het American Songbook maar ook de mooiste thema's van beroemde films en hedendaags repertoire.
Het warme 'mellow' geluid van de vibrafoon zorgt er  voor dat de muziek nooit  overheersend is, maar de kwaliteit van deze band zal uw gasten zeker niet ontgaan. Frits Landesbergen oogst overal applaus! Click op de foto voor meer info. 

Orkest Koos van der Hout 
Perfecte muzikale omlijsting in een jazzy sfeer met de subtiele trompetklanken van Koos van der Hout, aangevuld met contrabas, piano en eventueel slagwerk en zangeres.. Achtergrondmuziek maar ook swingend op de voorgrond.. Koos heeft al verschillende Cd's onder eigen naam uitgebracht. 

Nathaly Masclé
Met een eigen jazzcombo met topmusici, voor privé- of bedrijfsfeest, afternoon lounge jazz, diner, receptie en evenementen, Nathaly zingt het repertoire dat u wenst, heeft een enorm repertoire waaruit u kan kiezen en kan zelfs een act verzorgen met haar eigen damestrio "Superb Voices".
De band heeft zelf licht en geluid en kan ook voor een eigen vleugel zorgen.
 

Ingram Washington Kwartet 
Geboren en getogen in Detroit, Michigan, U.S.A. kreeg Ingram Washington op 10-jarige leeftijd de zangkunst onder de knie door simpelweg  te luisteren naar de muziek van de toenmalige  jazz. Hij is dan ook een zanger in de traditie van Frank Sinatra, Nat King Cole, Arthur Prysock, Billy Eckstine en Joe Williams. Ingram Washington heeft een mooie bariton die het hele Amerikaanse jazz-songbook aankan.
 
Click op de foto voor uitgebreide info.

Deborah J. Carter Quartet
Deze tegenwoordig in Amsterdam wonende zangeres zingt zoals ze het zelf omschrijft 'omni-jazz' Dit is een schakering van diverse stijlen uit de jazz met een repertoire dat Jazz-standards, eigen bewerkingen en eigen composities omat. Haar CD 'Scuse me' werd door pers en publiek zeer goed ontvangen. Deborah's quartet bestaat uit gewaardeerde musici die haar ondersteunen bij het verkrijgen van een persoonlijke en dynamische "sound" op liveconcerten.
Click op de foto rechts voor uitgebreide info!

Deborah J. Carter

Verder kunt u bij ons boeken:   Martien Oster kwartet, Klaas Fopma kwartet, diverse duo’s piano met bas of piano saxofoon voor bijvoorbeeld restaurants, jazztrio’s met piano of gitaar, etc.

Voor meer info, gratis demo en/of boekingen van  bovengenoemde artiesten  kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen tijdens kantooruren op tel: 036-5386228.

'muzikantenboekingsburo' en 'artiestenboekingsburo' zijn onderdeel van 'I say music productions'  en geregistreerd bij de KvK te Flevoland onder nummer  33305339.