Artiestenboekingsburo, voor het verzorgen van de juiste band of act bij iedere gelegenheid. 

Frits Landesbergen Kwartet
De meester op de vibrafoon en met zijn kwartet een fantastische muzikale omlijsting van alle stijlvolle evenementen.
Muziek in de sfeer van het legendarische George Shearring Quartet, prachtige ballads en up-tempo stukken uit het American Songbook maar ook de mooiste thema's van beroemde films en hedendaags repertoire.
Het warme 'mellow' geluid van de vibrafoon zorgt er  voor dat de muziek nooit  overheersend is, maar de kwaliteit van deze band zal uw gasten zeker niet ontgaan. Frits Landesbergen oogst overal applaus! Click op de foto voor meer info.

   
Orkest Koos van der Hout 
Perfecte muzikale omlijsting in een jazzy sfeer met de subtiele trompetklanken van Koos van der Hout, aangevuld met contrabas, piano en eventueel slagwerk en zangeres.. Achtergrondmuziek maar ook swingend op de voorgrond.. Koos heeft al verschillende Cd's onder eigen naam uitgebracht. Een demo CD kunt u overigens kosteloos bij ons aanvragen! 
N.B. CD's van deze artiest zijn te bestelllen bij www.cdidee.com


 

   


Voor meer info, gratis demo en/of boekingen van  bovengenoemde artiesten  kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen tijdens kantooruren op tel: 036-5386228.

'muzikantenboekingsburo' en 'artiestenboekingsburo' zijn onderdeel van 'I say music productions'  en geregistreerd bij de KvK te Flevoland onder nummer  33305339.