muzikantenboekingsburo en artiestenboekingsburo:  de beste keus voor betere muziek!


 
 

 

A

DJ Rob Boskamp

DJ Rob Boskamp (o.a. lounge, dinner & jazz music)

is een van Nederlands bekendste en meest ervaren dj’s. Zijn draaistijl is eclectisch te noemen….van classics tot soulvolle house, van top 40 tot jazz.

Rob heeft in zijn carrière tot op heden van alles gedaan, van radiopromotor tot radio-dj bij Ruud de Wild en Radio Decibel, van journalist voor diverse bladen tot club DJ. Rob heeft in alle clubs in Nederland gedraaid, of dit nou Paradiso of de Melkweg betreft of de Matrixx in Nijmegen, de Palace in Groningen of de Escape in Amsterdam. Ook draaide hij op de meeste festivals en treedt hij op met zijn “Jazz it up” concept samen met muzikanten.

 

DJ Rob Boskamp is ook verantwoordelijk voor de prachtige verzamel CD “Jazz it Up”. Deze bevat de lekkerste tracks voor de perfecte avond uit! Van Paul Anka tot Nederlands nieuwe fenomeen Rob van der Wouw. Van electronisch tot traditioneel en van latin-jazz tot funky-jazz….intussen schreven de Telegraaf, Elsevier, AD, Nieuwe Revu en de Veronicagids reeds heel lovende kritieken en heeft dit nieuwe concept zijn eigen plaats gevonden tussen stijlgenoten Wicked Jazz Sounds en Blue Note Trip.  

 

Ondertussen doet DJ Rob Boskamp wat hij het liefste doet. Draaien in clubs, op festivals, in binnen en buitenland, op bedrijfs-evenementen, trouwerijen, (zaken)borrels en in het Holland Casino.