muzikantenboekingsburo en artiestenboekingsburo:  voor het verzorgen van de juiste band of act bij iedere gelegenheid.

 

You name it!
Wilt U een feest geven waarvan U wilt dat de gasten er nog lang over zullen napraten? You name it werkt volgens het concept dat de klant bepaald wat voor een muziek er gespeeld wordt en hoe de avond wordt opgebouwd. De veelzijdigheid van de musici en zangeres maakt het mogelijk om te variŽren van easy-listening achtergrondmuziek bij de receptie of het diner maar ook stevige dansnummers van de laatste 50 jaar! Het speelplezier van de band werkt keer op keer aanstekelijk voor het publiek.
De volledige bezetting van YOU NAME IT! omvat 6 personen, maar niet in alle gevallen zal de volledige bezetting nodig zijn. Informeer bij Muzikantenboekingsburo naar de mogelijkheden. De band beschikt over eigen geluid en licht.

 
 


  


 

   

Voor meer info, gratis demo en/of boekingen van  bovengenoemde artiesten  kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen tijdens kantooruren op tel: 036-5386228.

'muzikantenboekingsburo' en 'artiestenboekingsburo' zijn onderdeel van 'I say music productions'  en geregistreerd bij de KvK te Flevoland onder nummer  33305339.