Muzikantenboekingsburo, voor het verzorgen van de juiste band of act bij iedere gelegenheid.

 

 

Dreamteam!
Deze band is een formatie van professionele musici met zeer veel ervaring. In de kleine bezetting (4 personen) piano, zang of gitaar bas en slagwerk. Een band met een perfecte uitstraling, breed repertoire, zeer veel geboekt voor bedrijven en instellingen als banken, verzekeringsmaatschappijen, golfclubs en hotels. Aanvullende mogelijkheden zijn gitarist en saxofonist.
Click op de foto rechts voor uitgebreide info en het bekijken van videofragmenten!
Click op de foto rechts voor meer info.


     Dreamteam!

Eventband Total View
Eindelijk de mogelijkheid een band te kiezen waarbij u zelf de invulling van de solisten gedurende het verloop van uw event bepaalt. De basisbezetting bestaat uit 4 musici die compleet allround zijn en een groot aantal solisten kan begeleiden. Bijvoorbeeld: Bij het diner eerst instrumentaal met vibrafonist Frits Landesbergen of achtergrondmuziek met latinjazz/ bossa nova zangeres Tamara Maria. Daarna de avond opbouwen naar een feest waarbij u een of meerdere zangeressen inhuurt om de laatste set(s)bekende danceclassics te spelen waarbij er flink 'uitgepakt' wordt en iedereen de dansvloer opgaat. Ook het 'stijldans' repertoire behoort tot de mogelijkheden. Licht en geluid kan de band zelf verzorgen alsmede extra microfoons voor eventuele sprekers. Mail ons en wij kunnen ons volledig aanpassen aan uw wensen.
Click op de foto rechts voor meer info.


Eventband Total View

Superb Voices
Bezieling, Kracht, Representatief en Veelzijdig. Met een schat aan ervaring op topniveau bieden deze 3 charmante vocalistes een zeer gevarieerd programma, zowel avondvullend of als muzikaal intermezzo.
Met hun professionele performance en prettige uitstraling geven zij een positieve vibe aan uw feest. Kortom een fraai toegevoegde waarde aan uw evenement: Superb Voices!
Click op de foto rechts voor meer info.
You name it!
Wilt U een feest geven waarvan U wilt dat de gasten er nog lang over zullen napraten? You name it werkt volgens het concept dat de klant bepaald wat voor een muziek er gespeeld wordt en hoe de avond wordt opgebouwd. De veelzijdigheid van de musici en zangeres maakt het mogelijk om te variŽren van easy-listening achtergrondmuziek bij de receptie of het diner maar ook stevige dansnummers van de laatste 40 jaar! Het speelplezier van de band werkt keer op keer aanstekelijk voor het publiek.
De volledige bezetting van YOU NAME IT! omvat 6 personen, maar niet in alle gevallen zal de volledige bezetting nodig zijn. Informeer bij Muzikantenboekingsburo naar de mogelijkheden. De band beschikt over eigen geluid en licht.
Click op de foto rechts voor meer info.

Voor meer info, bel 06-14636300 of stuur een Email.

'muzikantenboekingsburo' en 'artiestenboekingsburo' zijn onderdeel van 'I say music productions'  en geregistreerd bij de KvK te Flevoland onder nummer  33305339.