Muzikantenboekingsburo, voor het verzorgen van de juiste band of act bij iedere gelegenheid.


 

 

 

Duo Nathaly & Jean Louis
Een combinatie zang en keyboards/accordeon met een compleet gevarieerd repertoire. Jazzy, latin, bossa nova, easy-listening, bekende popsongs, Nederlandstalig, Franstalig u vraagt maar.

Het repertoire varieert van Ella Fitzgerald tot The Carpenters, dansmuziek, 70’s, 80’s en 90 jaren muziek en meer hedendaagse hits van bijvoorbeeld Borsato en Bublé.
Click op de foto rechts voor meer info.

 

Rebecca Lobry
Specialiteit van Rebecca is haar enorme repertoire van Spaanse en Braziliaanse songs, ze brengt dat met een geweldige uitstraling naar het publiek. Met haar zuivere en mooi heldere stem brengt ze het publiek dikwijls in vervoering.

Sinds 2001 tourt ze jaarlijks met het beroemde Malando orkest onder leiding van Danny Malando langs de Nederlandse theaters waaronder het legendarische Amsterdamse Carré theaters. Zij zingt dan klassiekers uit het Latijns-Amerikaans repertoire.
Click op de foto rechts voor meer info.

Tamara Maria

Aan het toekomstige bruidspaar :

Op de mooiste dag van jullie leven willen jullie uiteraard niets aan het toeval overlaten. En hoewel jullie het weer niet kunnen beïnvloeden, kunnen jullie wel degelijk de sfeer op jullie huwelijksdag beïnvloeden… 

Mooie subtiele easy listening live muziek op de achtergrond, zorgt ervoor dat jullie en jullie gasten zich prettig, comfortabel, licht en vrolijk voelen. Dat deze muziek ook nog eens live wordt gespeeld en gezongen, geeft het geheel een persoonlijke hartverwarmende touch.
Click op de foto rechts voor meer info.

 

Voor meer info, bel 06-14636300 of stuur een Email.

'muzikantenboekingsburo' en 'artiestenboekingsburo' zijn onderdeel van 'I say music productions'  en geregistreerd bij de KvK te Flevoland onder nummer  33305339.