Artiestenboekingsbuo, voor het verzorgen van de juiste band of act bij iedere gelegenheid.

 

 

Amis du musette
Dit trio bestaat uit een accordeonist, een gitarist en een contrabassist. Zij spelen volledig akoestisch en zijn daardoor ‘mobiel’ op verschillende plaatsen inzetbaar. Amis Du Musette speelt bekende Franse en Italiaanse chansons, musette  met nadruk op het accordeon maar ook Spaanse liedjes met de nadruk op de akoestische gitaar. Door het aangename volume en de aparte sfeer van hun muziek treden zij nimmer te veel op de voorgrond maar maken wel altijd indruk. Amis Du Musette treedt onder andere op bij evenementen, wijnproeverijen, tuinfeesten en exposities, maar ook in restaurants en hotels.


Amis du musette

Duo Fernandez (gitaar)
Deze broers, Antonio en Juan, geboren in Granada (Zuid- Spanje) brengen afwisselend en boeiend repertoire waarmee de virtuositeit op hun gitaren gecombineerd met hun gepassioneerde liederen een onmiskenbare temperamentvolle zuidelijke sfeer oproept. Een zeer ervaren duo. Click op de foto rechts voor uitgebreide info.

Superb Voices
Superb Voices biedt u een vocale verassing die vooral goed tot zijn recht komt als intermezzo bij congressen, presentatie, receptie en diners. De drie zangeressen  bewegen zich tussen uw gasten en laten ze kiezen uit een menukaart van songs. Ze zingen deze nummers vervolgens a capella en 'unplugged'.

Het programma kan naar wens worden aangepast met bijvoorbeeld:
- verzoeknummers naar uw eigen keuze;
- een persoonlijke tekst;
- het vocaal aanbieden van een cadeau

Superb Voices is een genot om naar te luisteren maar ook smaakvol om naar te kijken! 

Esther Jansen (harp)
Esther geeft regelmatig concerten, speelt muzikale intermezzi of achtergrondmuziek bij diners, lunches, recepties, high-tea en exposities. Solo harp, maar ook in combinatie met een zangeres verzorgt ze ook muziek bij huwelijksceremonies of huwelijksdiners. De muziek kan bijvoorbeeld gespeeld worden bij binnenkomst van de gasten en daarna bij binnenkomst van het bruidspaar of de bruid, na de kus, bij het wisselen van de ringen, bij het zetten van de handtekeningen, verder op ieder gewenst moment. Demo CD gratis op aanvraag.
Click op de foto's rechts voor meer details!

  

Voor meer info, gratis demo en/of boekingen van  bovengenoemde artiesten  kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen tijdens kantooruren op tel: 036-5386228.

'muzikantenboekingsburo' en 'artiestenboekingsburo' zijn onderdeel van 'I say music productions'  en geregistreerd bij de KvK te Flevoland onder nummer  33305339.