Muzikantenboekingsburo, voor het verzorgen van de juiste band of act bij iedere gelegenheid.


 

Jean Louis van Dam (accordeon)
Voor een echte gezellige accordeonist met een enorm repertoire. Een originele Franse avond met musette en javas, Weense walsen, Amsterdamse liedjes, Jean Louis speelt alles.
Bij diner dansants, bruiloften en partijen speelt JeanLouis ook keyboards of piano. Hij kan in meerdere zalen spelen, bijvoorbeeld accordeon bij de ontvangst van uw gasten aan de bar, en daarna piano of keyboards in de dinerzaal.

Ook speelt Jean Louis samen met het duo Nathaly & Jean Louis
. Het Duo Nathaly & Jean Louis heeft een kerstshow, een Nieuwjaarsprogramma, een programma voor Valentijnsdag, Koningsdag en Bevrijdingsdag en maakt op verzoek zelfs een speciaal programma op maat. Ook treden ze veel op bij bruiloften, huwelijksceremonies en afscheid van dierbaren.
Click op de foto rechts voor meer info.


Jean Louis van Dam

Trio café-chantant
Rondlopend tussen de gasten op uw feest of bij uw evenement speelt dit trio bestaand uit twee accordeonisten en een bassist Nederlandse en Franse liedjes die iedereen kent. Ook swingende muziek is geen probleem. Er wordt akoestisch gespeeld dus het geluid is nooit te hard. Deze combinatie zorgt voor een uiterst gezellige sfeer.
                                        
            
   


Trio café-chantant   

Ode aan Johnny Meijer met André Vrolijk
De meest veelzijdige accordeonist uit de Nederlandse geschiedenis was een Amsterdammer. Zijn standbeeld prijkt aan de rand van zijn geliefde Jordaan: Johnny Meijer. De man die vooral bekendheid kreeg als vertolker van het Amsterdamse volkslied, met grootheden als tante Leen en Johnny Jordaan. maar ook prachtig klassiek speelde en ongeëvenaard was als jazz-accordeonist. In 1992 overleed hij op 80-jarig leeftijd.
Vier
topmusici die het werk van Johnny goed kennen komen bij elkaar en brengen een muzikale ode aan hem, waarbij door Marion van Kouwen verteld wordt over zijn leven en zijn werk en waarbij met behulp van beamer en groot scherm beelden worden vertoond uit de documentaire ‘Master on the Accordion’ van Guus van Waveren. André Vrolijk

Voor meer info, bel 06-14636300 of mail saymusic@xs4all.nl

'muzikantenboekingsburo' en 'artiestenboekingsburo' zijn onderdeel van 'I say music productions'  en geregistreerd bij de KvK te Flevoland onder nummer  33305339.